fbpx

Verzending en levering

Verzending en levering

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?
De bestelling wordt binnen 1-3 dagen (exclusief zondag) geleverd, tenzij anders vermeld.

Zoals u wellicht hebt gelezen is het bij postorderbedrijven enorm druk. Er wordt op dit moment in Nederland meer pakketten verstuurd dan normaal waardoor de distributiecentra echt vol zitten.

Hierdoor blijven sommige pakketten langer in onze magazijn wachten totdat de postorderbedrijf het komt ophalen. Het kan hierdoor gebeuren dat het de verzending nog enkele dagen vertraging oploopt. Wij hopen op uw begrip.

Helaas kan het soms gebeuren dat de verzendingen vertraging oploopt. Wij informeren u dan zo snel mogelijk per e-mail.

 

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN VAN MIJN BESTELLING?
Wanneer uw bestelling lager dan € 100,- is dan zijn de verzendkosten € 4,00 of € 5,95 variërend per hoeveelheid producten. Heeft u voor meer dan € 100,- besteld dan is de verzending gratis.

 

KAN IK VANUIT HET BUITENLAND BESTELLEN?
U kunt vanuit het buitenland bestellen indien u een afleveradres heeft in Nederland of Belgie. Er wordt hard gewerkt om het binnenkort mogelijk te maken om ook vanaf Duitsland te bestellen.

 

IK HEB MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN, WAT NU?
Indien u uw bestelling niet heeft ontvangen adviseren wij u de Track&Trace-gegevens van uw bestelling te raadplegen. Neem contact met ons op indien de Track&Trace-gegevens onjuiste informatie toont. Vervolgens zal onze bezorgpartner onderzoek doen naar de status van uw bestelling en streven wij ernaar u binnen 5 werkdagen te voorzien van de uitkomst van het onderzoek. Indien u uw bestelling in de tussentijd alsnog ontvangt vernemen wij dit graag van u.

 

DE TRACK&TRACE GEGEVENS VAN MIJN BESTELLING ZIJN ONBEKEND, HOE KAN DIT?
Zodra uw bestelling is overgedragen aan onze bezorgpartner en naar u onderweg is zal de Track&Trace-status wijzigen. Wij adviseren u uw Track&Trace-gegevens op een later moment nogmaals te raadplegen.