fbpx

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

BINNEN HOEVEEL DAGEN KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?
Bij aankoop in de webshop mag je binnen 14 dagen retourneren mits de artikelen onbeschadigd zijn en de originele prijskaarten er nog aan zitten. Het is helaas niet mogelijk om artikelen te retourneren op onze Step By Step Clothing filialen.

 

WAT ZIJN DE RETOURKOSTEN VAN MIJN BESTELLING?
U betaalt geen retourkosten bij het retourneren van een online bestelling.

 

HOE STUUR IK (GEDEELTELIJK) MIJN BESTELLING RETOUR?
Door onze handige retourportaal is het mogelijk om gemakkelijk en snel uw retour te sturen. In het retourportaal vult u uw Track&Trace code en postcode in, hierna kunt u het retourlabel downloaden. Hergebruik de verzendzak of doos van uw bestelling of verpak de artikel(en) in een degelijk plastic zak of doos en geef deze af bij het aangegeven postorderbedrijf.

Houdt er rekening mee dat de oude verzendsticker verwijderd is of overgeplakt is door de retoursticker. Tevens verzoeken wij u om de  ingevulde retourbon bij uw retourpakket te stoppen. Dit is zeer belangrijk voor een spoedige verwerking van uw retour. Bewaar ook het bewijs van verzending dat u ontvangt van het PostNL-servicepunt. Hierop staat tevens de Track&Trace-code van de retourzending.

 

WANNEER KRIJG IK HET OPENSTAAND BEDRAG TERUGGESTORT?
Wij zullen zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na verwerking van uw retourzending, alle betaalde aankoopbedragen terugbetalen, mits het artikel ongedragen en onbeschadigd is en het prijskaartje aangehecht is.

Let op! U ontvangt geen e-mail als we uw retourzending hebben ontvangen. Wanneer we uw retourpakket hebben verwerkt brengen we u uiteraard per e-mail op de hoogte.