fbpx

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?
Betaal bij Niceable met iDeal, creditcard of met PayPal. U vindt hieronder meer informatie over de verschillende betaalwijzen.

 

BETALEN VIA IDEAL
Als u kiest voor betalen via iDEAL wordt je tijdens het bestelproces doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaling voor u klaarstaat. U kunt dan op de gebruikelijke wijze online betalen.

Meer informatie hierover vindt u op: www.ideal.nl

 

BETALEN VIA PAYPAL
PayPal is een veilige en gemakkelijke manier om online te betalen. Om gebruik te kunnen maken van PayPal opent u eerst een PayPal rekening. Hierna kunt u via uw computer, tablet of smartphone overal en altijd met alleen uw e-mailadres en wachtwoord veilig online betalen.

Meer informatie hierover vindt u op: www.paypal.com

 

BETALEN VIA CREDITCARD (BINNENKORT BESCHIKBAAR)
Niceable biedt u de mogelijkheid om online gemakkelijk en veilig met creditcard te betalen. Bij facturatie zal uw creditcard worden belast met het bedrag van de bestelling. Uw persoonlijke gegevens (adres, bestelgegevens, klantnummer etc.) worden bij ons uit alle formulieren door middel van SSL-beveiliging gecodeerd overgedragen. Daar zijn de gegevens beveiligd tegen toegang van onbevoegden.

Meer informatie over onze SSL-certificering vindt u onder veiligheid en privacy.

Wanneer u uw online bestelling met creditcard wilt betalen, kies u tijdens het bestelproces voor ”Betalen met creditcard” en vervolgens de gewenste creditcard. Wij accepteren VISA en MasterCard. Aan het einde van het bestelproces hebben wij de volgende informatie nodig:
• Kaartsoort
• Kaarthouder
• Creditcardnummer
• De vervaldatum van de creditcard
• Het uit drie cijfers bestaande controlegetal dat op de achterkant van de creditcard staat

 

BETALEN VIA KLARNA ACHTERAF BETALEN (BINNENKORT BESCHIKBAAR)
Met Klarna Achteraf betalen betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

BETALEN IN 3 TERMIJNEN
Het totale bestelbedrag van je ‘Betaal in 3 termijnen’ bestelling zal verdeeld worden in 3 gelijke betalingen. De betalingen zullen elke 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde kaart totdat het volledige bedrag betaald is. Het is momenteel niet mogelijk om je betalingsbedrag, of datum hiervan, te veranderen. De eerste betaling zal worden afgeschreven zodra de bestelling wordt verstuurd, de volgende 2 betalingen zullen afgeschreven worden op respectievelijk de 30ste en 60ste dag na de verzending.

BETALEN IN DELEN
• Je gaat een krediet aan van € 1000,00. De kredietlimiet kan gebruikt worden voor aankopen bij webwinkels die de betaalmethode Betaal in delen aanbieden. Ook kun je Betaal later aankopen omzetten naar Betaal in delen.
• Alle bestellingen waarbij u kiest voor Betaal in delen met Klarna, worden verzameld op één maandelijkse factuur. Dit biedt u een goed overzicht van uw openstaande betalingen.
• Klarna verstuurt u de maandelijkse factuur halverwege elke maand per e-mail. De factuur is ook zichtbaar in de Klarna app. De uiterste betaaldatum is aan het begin van de volgende maand.
• U bepaalt zelf welk bedrag je maandelijks betaalt. Dat is minimaal 1/12 van het openstaande bedrag en ten minste € 5,00 (plus rente en administratiekosten).
• Wanneer u wilt, kun u het volledige openstaande bedrag in één keer betalen.
• Betalen kan op ieder moment met iDEAL of met één klik.

Lees de Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet (SECCI) en de Klarna algemene voorwaarden voor een volledig overzicht van het product.

GLKG

 

BETALEN VIA APPLE PAY (BINNENKORT BESCHIKBAAR)
Met Apple Pay kun je aankopen doen in allerlei apps en hoef je je betalings­gegevens nooit meer in te voeren. Een taxi betalen, een pizza afrekenen of een nieuw paar sportschoenen kopen: het kan allemaal met één simpel gebaar of een blik op je device. Met de knop om te betalen met Apple Pay kun je nu nog sneller en veiliger betalen dan met je betaalpas.

Meer informatie hierover vindt u op: www.apple.com

 

BETALEN VIA BANCONTACT
Bancontact is de Belgische variant van iDeal en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kiest u bij betalen voor Bancontact en uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar een omgeving van uw eigen bank en kan er betaald worden door op een vertrouwde wijze in te loggen met identifier of pincode en akkoord te gaan.

 

BETALEN VIA SOFORT
Sofort is de Duitse variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Tijdens het online shoppen kiest u bij betalen voor Sofort en uw eigen bank of ‘Sparkasse’. Vervolgens wordt u doorgeleid naar een omgeving van uw eigen bank en kan er betaald worden door op een vertrouwde wijze in te loggen met identifier of code en akkoord te gaan.